Reklam Alanı
Reklam Alanı

Araçta uyuşturucu ele geçti; 3 kişi tutuklandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Behçet DALMAZ/VAN, (DHA)- VAN’ın İpekyolu ilçesinde, polisin şüphe üzerine durdurduğu araçta, narkotik köpeği ‘Bozo’ ile yapılan aramada, 361,57 gram uyuşturucu ve 23 uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
İpekyolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, devriye görevi sırasında şüphelendikleri aracı durdurdu. Araçta, narkotik köpeği ‘Bozo’ ile yapılan aramada 350,32 gram metamfetamin, 6,03 gram kubar esrar, 2,37 gram bonzai, 2,85 gram eroin olmak üzere toplam 361,57 gram uyuşturucu ile 23 uyuşturucu hap ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3 bin 695 TL para, 2 hassas terazi ve 20 uyuşturucu paketlemeye yarayan küçük kilitli poşet ele geçirildi. Sürücü İ.T ile yanındaki Ö.K ve S.K. gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!