Reklam Alanı
Reklam Alanı

Aras Kargo’ya müşteri memnuniyeti alanında 2 ödül

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Aras Kargo, müşteri deneyimini en iyi yöneten markaların yarıştığı A.L.F.A Awards’ta ‘Kargo’ ve ‘Şikayet Yönetimi Deneyimi’ kategorilerinde birinci oldu. Müşteri deneyiminde uçtan uca memnuniyete odaklanan Aras Kargo, uğradığı adres sayısında artışa rağmen hizmet kalitesini artırmayı, gelen çağrı ve şikâyet sayısını ise azaltmayı başardığını duyurdu.  Bu performansı ile Alfa Awards’ta iki ödül kazandı.

Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle bu yıl altıncısı düzenlenen A.L.F.A. Awards ödül töreni İstanbul’da gerçekleşti. Alfa Awards kapsamında jürinin tüketicilerden oluştuğu bağımsız araştırmaya Türkiye genelinde 12 ilde, bin 200 kişi katıldı. Araştırmada çoklu müşteri deneyimi yöntemiyle; satış öncesi ilişki gelişimi, satış sonrası müşteri devamlılığı, şikayet almama ve şikayete dönüş hızı, çok kanallı erişim, müşteri odaklı teknoloji kullanımı gibi başlıklarla markanın tüketicisiyle sürecin her aşamasındaki ilişkileri değerlendirildi.

Aras Kargo, müşteri deneyimini en iyi yöneten markaların yarıştığı A.L.F.A Awards’ta iki kategoride birinci oldu. Kargo sektöründe ve farklı sektörlerden markaların yer aldığı “Şikayet Yönetimi Deneyimi” kategorisinde müşteri deneyimini en iyi yöneten marka seçildi.

“HİZMET KALİTEMİZİ ARTIRMAYA ODAKLANDIK”

Aras Kargo Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Billur Burkutoğlu, müşteri deneyimini mükemmelleştirmek ideali ile çalıştıklarını ifade ederek, “müşterilerimizin bizi aramalarına gerek kalmayacak şekilde hizmet kalitemizi artırmaya odaklandık, ulaşılabilir olmak, self service kanallarının etkinliğini artırmak ve etkin çözüm sunmak konularında yaptığımız çalışmaların müşterilerimiz tarafından takdir görmesi bizleri çok mutlu etti” dedi.

Reklam Alanı

Aras Kargo önceki yıllarda da üst üste iki kez Alfa Awards Müşteri Deneyimini En İyi Tasarlayan ve Sunan marka ödülünü almıştı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!