Reklam Alanı
Reklam Alanı

Arazi tartışmasında öldürülen baba ile oğlunun cenazeleri teslim edildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Okan ÇALIŞKAN- Can ÇELİK/TARSUS (Mersin), (DHA)- MERSİN’in Tarsus ilçesinde Ahmet Köse’nin (49), arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışıp pompalı tüfekle öldürdüğü ağabeyi Hüseyin Köse (63) ile yeğeni Eyüp Köse’nin (41) cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cinayet zanlısı Ahmet Köse’nin ise sorgusu sürüyor.
Olay, dün akşam ilçeye bağlı Taşobası Mahallesi’nde meydana geldi. Ahmet Köse, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı ağabeyi Hüseyin Köse ile yeğeni Eyüp Köse’ye pompalı tüfekle ateş açtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, baba ile oğlunun hayatını kaybettiğini tespit etti. Ahmet Köse, jandarma tarafından gözaltına alındı. Hüseyin ve Eyüp Köse’nin cenazeleri ise otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Otopsi işlemlerinin ardından baba ve oğlunun cenazesi, bugün yakınlarına teslim edildi. Hüseyin ve Eyüp Köse’nin cenazelerinin Mersin’in Tarsus ilçesindeki Sucular Eshab-ı Kehf Mezarlığı’nda defnedileceği belirtildi.
Öte yandan Ahmet Köse’nin jandarmadaki sorgusu sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!