Reklam Alanı
Reklam Alanı

Arnavutköy’de yolun karşısına geçmeye çalışan çocuğa otomobil çarptı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Taylan ERGÜN / İSTANBUL,(DHA)ARNAVUTKÖY’de yaya geçidi olmayan yerden yolun karşısına geçmeye çalışan çocuğa otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrularak yaralanan çocuk, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kaza, dün akşam saatlerinde Arnavutköy Gazi Fahrettin Paşa Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre arkadaşları ile oyun oynadıktan sonra evine gitmek için otoyola çıkan çocuk yolun karşısına geçmeye çalıştı. Yaya geçidi olmayan yoldan karşıya geçmeye çalışan 10 yaşındaki Ayaz K.’ya seyir halindeki bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan talihsiz çocuk acılar içinde kıvranmaya başladı. Araç sürücüsü ve çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu çocuk, kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili çalışma başlatırken kazadan dolayı otoyol bir süre trafiğe kapatıldı.
(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!