Reklam Alanı
Reklam Alanı

Arsaya dökülen ‘moloz’ iki aileyi karşı karşıya getirdi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ersan ERDOĞAN/MANİSA, (DHA)- MANİSA’nın Şehzadeler ilçesinde, iki aile arasında çıkan moloz dökme tartışması sonrası, taraflardan biri önce diğer ailenin bakkal dükkanına saldırdı, ardından havaya ateş açtı. Polisin ayırdığı kavgada, silahı ateşleyen şüpheli ise kayıplara karıştı.
Olay, saat 17.30 sıralarında Şehzadeler ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi’nde meydana geldi. Cahit Erkaya (55) ile İzzet Kaya (53) arasında boş arsaya dökülen moloz nedeniyle tartışma çıktı. Cahit Erkaya boş arsadaki molozların kaldırılmasını isterken, İzzet Kaya ise arsadaki molozlar için belediye ekiplerine haber verildiğini ve gün içerisinde ekiplerin gelerek molozların kaldırılacağını söyledi. Bu cevap üzerine İzzet Kaya ile tartışmaya başlayan Cahit Erkaya yerden aldığı moloz parçalarını İzzet Kaya’nın bakkal dükkanına fırlattı. Olay yerine gelen Cahit Erkaya’nın yeğeni Ogün E. de yanında getirdiği tabancayı havaya ateşledi. Çok sayıda polisin sevk edildiği bölgede, aileler güçlükle sakinleştirildi.
Öte yandan, silahı ateşleyen Ogün E. ise bir otomobile binerek olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin  ifadesine başvuran ekipler, havaya ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçan Ogün E.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!