Reklam Alanı
Reklam Alanı

Artvin’de 11 ev yandı; yangının boyutu gün ağarınca ortaya çıktı (3)

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

VALİ: ARTVİN’DE PEŞ PEŞE ÇIKAN YANGINLAR ARAŞTIRILIYOR
Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Ortaköy köyünde incelemelerde bulundu. Yangında 11 ev, 3 ahır ve 8 samanlığın yandığını söyleyen Vali Yılmaz, vatandaşlara ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.
Vali Doruk, dün akşam ağır bir yangın geçirdiklerini belirterek “şükür tabi çok yayılmadan önledik ama yine de burada 4 binamızda, 11 konutumuz yandı. Yanan ahırlar, samanlık var. Şükür bir can kaybımız, yaralımız, hayvan telefi olmadı. Maddi kayıplarımız oldu, onları da gidermeye çalışıyoruz. AFAD başkanlığımız koordinesinde Çevre ve Şehircilik, Defterdarlık, diğer kurumlar hasar, zarar tespitlerini yaptılar. Vatandaşımızın yanındayız, her türlü sıkıntılarını adım adım, hızlıca gideriyoruz. Geçmiş olsun” dedi.
‘ARAŞTIRMALAR YAPILIYOR’
Artvin’de peş peşe çıkan benzer yangınlarla ilgili araştırmaların yapıldığını belirten Vali Doruk, “Araştırmalar yapılıyor. Farklı kaynaklardan bunları yaşıyoruz. Bazen ev içindeki ocak yangını, bazen elektrik kaynaklı yangınlar olabiliyor. Farklı tek bir sebebe bağlayamıyoruz. Tabii üzerinde çalışmalarımız var, çalışıyoruz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!