Reklam Alanı
Reklam Alanı

Asansöre binme tartışmasında komşusunu vuran şüpheli yakalandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Burak EMEK/DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR’da asansöre binme tartışmasında komşusu M.B.’yi (56) iş yerinde tabancayla yaralayan M.D. (23), polis tarafından yakalandı.
Olay, 28 Eylül günü akşam saatlerinde Kayapınar ilçesi Huzurevleri semtinde meydana geldi. M.B ile komşusu M.D. arasında asansöre binme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Binada oturanlar araya girerek tarafları ayırdı. Tartışmanın ardından aynı sokaktaki iş yerine giden M.B., komşusu M.D.’nin silahlı saldırısına uğradı. M.B., kanlar içerisinde yere yığılırken, çevredekiler saldırgana müdahale etti. Yaşanan boğuşmada M.D.’nin açtığı ateşte, H.İ. de merminin göğsünü sıyırması sonucu hafif yaralandı. M.D. kaçarken, yaralılar, çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Görgü tanıklarının ifadesine başvuran, güvenlik kameralarını inceleyen Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, M.D.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Tespit edilen iş yerleri ve evlere Cumhuriyet Başsavcılığı’nın izniyle operasyonlar düzenleyen polis, M.D.’yi bir ara sokakta yakaladı. Gözaltına alınan M.D., ifadesinin alınması için Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
M.D.’nin emniyetteki sorgusu sürerken, hastanede tedavisi devam eden M.B.’nin ise durumunun iyi olduğu bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!