Reklam Alanı
Reklam Alanı

‘Aşil’ 1,5 milyon liralık uyuşturucu buldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Can ÇELİK/ADANA, (DHA)- ADANA’da polisin ihbar üzerine durdurduğu dondurma yüklü TIR’da dedektör köpek ‘Aşil’ ile yapılan aramada 1,5 milyon TL değerinde 75 kilo 200 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan ve ifadesinde, uyuşturucu maddeyi 80 bin TL karşılığında taşıdığını itiraf eden sürücü Ömer Ş., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu üzerinde ilerleyen TIR’ın uyuşturucu madde taşıdığına dair ihbar aldı. Fiziki takip başlatan ekipler, bir süre TIR’ı izledi. TIR, uygulama noktasına vardığında güvenlik güçleri tarafından durduruldu. Polis, şoför Ömer Ş.’yi araçtan indirdikten sonra dedektör köpek Aşil ile arama yaptı. Aramada, TIR’ın kupa bölümünde 6 valize gizlenmiş, piyasa değeri 1,5 milyon TL olan 75 kilo 200 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan ve uyuşturucu maddeyi 80 bin TL karşılığında taşıdığını itiraf eden Ömer Ş. adliye sevk edildi. Ömer Ş. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!