Reklam Alanı
Reklam Alanı

Atakaş Hatayspor – Fraport TAV Antalyaspor maçının ardından

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İzzet NAZLI / HATAY, (DHA) – Spor Toto Süper Lig’in 36’ıncı haftasında Atakaş Hatayspor, sahasında Fraport TAV Antalyaspor’u 3-2 mağlup etti. Maçın ardından Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ve Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.
Önemli bir galibiyet aldıklarını ve bunun için mutlu olduklarını söyleyen Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Omuzlarımızdan galip gelmenin yükü kalktığı için çok mutluyuz. Maçı değerlendirecek olursak, rakibimizi analiz ederken özellikle takım halinde topun arkasında bekleyip kazandıkları toplarla Amilton, Serdar, Podolski, Fredi ile çok çabuk hücuma çıktığını tespit ettik, ona göre de çalışmalarımızı yaptık. Rakibimizin savunma hattını da dörtlü değil altılı bir blok şeklinde karşılayıp ama savunma arkasına atacağımız toplarla, savunma arası toplarla da pozisyona girebileceğimizi önceden tespit ettik, bunun üzerine çalışmalar yaptık. Maç tamamen kontrolümüzde gidiyordu, 1-0 soyunma odasına girdik. İkinci yarının başında maalesef  savunmada yaptığımız hatalardan çok basit bir gol yedik. Peşinden, 2-1, 3-1’i yakaladık. Maalesef yediğimiz ikinci bir gol sonrası ister istemez son dakikalar biraz sıkıntılı geçti. Bu da doğal, ister istemez son dakikalarda rakip çok risk alıyor ve şuursuz, kontrolsüz saldırmaya çalışıyor. Biz de istemeyerek de savunmaya çok gömüldük. Aslında orada da akıllı olsaydık biraz daha topun bizde kalmasını sağlayabilseydik, çok rahat bir şekilde dördüncü golü bulur maçı bitirirdik ama son dakikalar sağ olsun Munir ve savunma oyuncularımız iyi iş çıkardı ve kritik müdahalelerle 3-2’yi korumayı başardık. Oyuncularıma teşekkür ediyorum, önemli bir galibiyet aldık, tebrik ediyorum” dedi.
Deplasmanda oynayacakları İttifak Holding Konyaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayacaklarını belirten Erdoğan, oradan da iyi bir sonuçla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.
YANAL: ÇOK EKSİK OYUNCUMUZ VAR VE HAMLELERİ KULLANMAKTA ZORLANIYORUZ
Maçın, başından sonuna kadar iki takımın da ortak olduğu oyun olarak geçtiğini söyleyen Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi: “Biz özellikle oyunun son bölümünde ofansif olarak baya bir pozisyon yarattık, rakibe yüklendik. Ayrıca, ilk yediğimiz golde ben hakemin bu düzenli, bu seviyede bir karşılaşmada böyle bir hata yapması, faul yokken, faulü bizim aleyhimize vermesi oyuncularımızın bunun üzerine oyundan düşmesi, o andaki bir ufak oyun düşüş ilk golü getirdi. Her şeye rağmen ikinci yarının başında golü bulduk, bunu iyi oynayarak değerlendirebilirdik. Tabi Hakan’ın çıkışı, oyundaki oyun aklımızı, oyun dengemizi, oyun stratejimizin, planın, oyun içinde devamlı süre gelen aklı da oyundan alınınca hamle şansımız da azalmış oldu. Çok eksik oyuncumuz var ve bu hamleleri kullanmakta zorlanıyoruz. Umarım bu hafta tüm oyuncularımızla birlikte kaldığımız yerden devam ederiz” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Ömer Erdoğan’ın açıklamaları
– Ersun Yanal’ın açıklamaları

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!