Reklam Alanı
Reklam Alanı

Atakule ve Ankara Kalesi’nde ’29 Ekim’ görselleri

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Caner ÜNVER/ANKARA, (DHA)- ANKARA’da, ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ dolayısıyla şehrin simgesi Atakule kırmızı renkle aydınlatılırken, Ankara Kalesi kapısına ise Ulu Önder Atatürk’ün fotoğrafları ve Türk bayrağı ile Atatürk’ün ‘Bugün en büyük bayramdır, kutlu olsun!’ sözü yansıtıldı.
Cumhuriyetin ilanının 98’inci yıl dönümünde Ankara’nın simge mekanları, kutlama mesajları ve görselleriyle donatıldı. Çankaya ilçesinde bulunan ve yapıldığı günden bu yana şehrin simgesi olan Atakule, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel kırmızı ışıklarla aydınlatıldı. Kulenin led ekranında ise ‘En büyük bayramımız kutlu olsun’ ve ‘Happy Republic Day October 29’ sözleri yer aldı.
Altındağ ilçesinde bulunan ve yapılış tarihi Galatlar’a kadar giden Ankara Kalesi’ne ise Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafları ve Türk bayrağı yansıtıldı. Kale’nin kapısı üzerinde de Ulu Önder’in, ‘Bugün en büyük bayramdır, kutlu olsun!’ sözü yer aldı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!