Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ataşehir’de 58 adet su sayacı çalan şüpheli kamerada

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL (DHA) – ATAŞEHİR’de 7 ayrı adresten 58 adet su sayacı çalan şüpheli S.Ç. yakalandı. S.Ç’nin hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.
Ataşehir’de 7 farklı adresten 58 adet su sayacı çalındı. İhbar üzerine polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, kimliğini tespit ettikleri şüpheli S.Ç.’yi gözaltına aldı. S.Ç.’nin su sayaçlarını 20 lira karşılığında Küçükbakkalköy Mahallesi Dudullu Caddesi’nde, A.D. isimli kişinin sahip olduğu ve hurdacı olarak faaliyet gösteren işyerine sattığı belirlendi. Aynı gün içerisinde yapılan çalışmaların devamında A.D. iş yerinde yakalandı ve yapılan aramada çalıntı olduğu belirlenen 11 adet su sayacı polis ekiplerince muhafaza altına alındı. Şüphelilerden A.D. “Suç Eşyası Satın Alma” suçundan, S.Ç. ise “Açıktan Hırsızlık” suçundan adli makamlara sevk edildi. Öte yandan şüphelinin hırsızlık için apartmana girdiği anlar kameralara yansıdı.

(FOTOĞRAFLAR)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!