Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ataşehir’de denetim noktasındaki trafik polisine çarptı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber – Kamera: Cengiz ÇOBAN – İsa ALMAÇAYIR / İSTANBUL (DHA) ATAŞEHİR’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, denetim yapan trafik polisine çarptı. Kazada 1’i polis 2 kişi yaralanırken, kaza nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı.
Kaza, saat 09.30 sıralarında Mustafa Kemal Mahallesi TEM bağlantı yolunda meydana geldi. 34 CSL 111 plakalı otomobilin sürücüsü Büşra Gürel, bilinmeyen bir nedenle aracının direksiyon hakimiyetini kaybedince denetim noktasındaki trafik polisi ve aracına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle polis aracı da başka otomobile çarptı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Büşra Gürel ve polis memuru Furkan Tahiroğlu ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.
Polis ekipleri başka kazanın yaşanmaması için dubalarla önlem aldı. Kaza nedeniyle Çamlıca Gişeler istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı. Polis ekiplerinin çalışmasının ardından kazaya karışan araçlar çekicilerle kaldırılarak trafik normale döndü. Polisin kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!