Reklam Alanı
Reklam Alanı

Avcılar’da atık toplayıcısının sökmeye çalıştığı elektrik panosu patladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR’da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan iki katlı binaya giren atık toplayıcısı elektrik panosunu sökmeye kalkınca patlama meydana geldi. Patlama ile neye uğradığını şaşıran atık toplayıcısı koşarak uzaklaşırken, bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
Denizköşkler Mahallesi’ndeki Oya Sokak’ta bulunan 2 katlı ‘Hafızoğlu Apartmanı’nda oturanlar kentsel dönüşüm kapsamında evlerini boşalttı. Yıkım sürecine giren binanın kapı ve pençeleri de söküldü. Bugün saat 20.00 sıralarında binaya gelen atık toplayıcısı girişteki elektrik panosunu söküp götürmek istedi. Çevresinde hiçbir önlem bulunmayan binadaki panoyu sökmeye çalışan kimliği belirlenemeyen atık toplayıcısı, patlama ve ardından yükselen siyah dumanlarla neye uğradığını şaşırdı. Çevredekilerin ifadesine göre atık toplayıcı koşarak uzaklaşırken, patlama sesini ve dumanı görenler polis ve itfaiyeyi aradı. Kısa sürede gelen ekipler, patlama ve küçük çaplı yangına elektrik panosunun neden olduğunu, bu binadaki hattın kesilmediğini belirledi. Elektrik kurumuna haber verilirken, itfaiye erleri binanın ön cephesine güvenlik şeridi çekerek görevlilerin gelmesini bekledi. Görevlilerin gelip elektrik hattını kesmesi ile ekipler normale döndü.

(FOTOĞRAF)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!