Reklam Alanı
Reklam Alanı

Avcılar’da banka önünde sıra bekleyen kadınların laf atma kavgası kamerada

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR’da banka şubesi önünde sırada bekleyen kadınlar arasında laf atma konusunda başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Eşine küfredildiğini öne süren bir kişinin de karıştığı kavga caddeye taştı. Kavga, güvenlik kamerası ile görüntülendi.
Avcılar, Merkez Mahallesi Çiğdem Caddesi’ndeki banka şubesi önünde saat 15.00 sıralarında sıra bekleyen iki kadın arasında laf atma konusunda başlayan tartışmada kadınlar birbirlerine hareket ve küfretmeye başladı. Tartışan kadınlardan birisinin hakaret etmesi üzerine yanında bulunan adam da eşine kimsenin küfredemeyeceğini belirterek kavgaya karıştı. Çevredekilerin müdahalesine rağmen caddeye taşan kavgaya çevredeki esnaf müdahale ederek tarafları ayırdı. İhbar üzerine sevk edilen polis de kalabalığı dağıttı. Kavgayı gören ve müdahale eden dönerci ustası Vedat Aydın, başı örtülü kadının tartıştığı kadının küfretmeye başladığını bunun üzerine gerginliğin büyüdüğünü söyledi. Kavga anları ise kameralara yansıdı.
Pideci Abdullah Barış da, “Banka sırası beklerken kadınlar arasında bir münakaşa oldu. Kadın karşı tarafa ağza alınmayacak küfürler etti. Adam karısına küfredilince el kaldırdı. Yoldan geçen biri ne olduğunu anlamadan ‘Kadına nasıl el kaldırırsın’ diyerek müdahale etmeye kalkınca kavga büyüdü” dedi.
FOTOĞRAF
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!