Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ayağına parke taşı bağlanıp denize atılan caretta caretta kurtarıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Şaduman UNUTMAZ/ ANKARA, (DHA)- ÇANAKKALE’de, ayağına halatla parke taşı bağlanıp, denize atılan caretta caretta, balıkçılar ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi ekiplerince kurtarıldı. 
Çanakkale’de caretta caretta, ön ayağına halatla parke taşı bağlanıp, denize atıldı. Durumu fark eden balıkçılar, caretta carettayı ağla ile yakalayıp Gülpınar Kumbağlar Limanı’nda kıyıya çıkararak, Çanakkale Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi’ne haber verdi. Ekipler, balıkçıların da yardımıyla halatı kesip, caretta carettayı kurtardı. Veteriner hekim tarafından muayene edilen caretta caretta, tekrar denize bırakıldı.
Çanakkale Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’nün Twitter’daki hesabından yapılan açıklamada, “Ön koluna halatla parke taşı bağlanıp denize atılan caretta caretta, uzun uğraşlar sonunda yakalanarak halatı kesilip muayene edildikten sonra yeniden denize salındı. Olayın vicdansız faili belli olmayıp, konu hakkında araştırmalar devam etmektedir” denildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!