Reklam Alanı
Reklam Alanı

Aydın filede Anna Nicoletti’yi açıkladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bahattin ALBAYRAK / AYDIN, (DHA) – MİSLİ.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Aydın Büyükşehir Belediyespor, İtalyan pasör çaprazı Anna Nicoletti ile resmen anlaştığını duyurdu. Mavi-beyazlılar, Nicoletti ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezonu BV Millenium Brescia’da geçiren, kariyerinde Imoco Volley Conegliano, Saugella Team Monza gibi önemli takımlarda forma giyen 1.93 boyunda ve 25 yaşındaki İtalyan pasör çaprazı yeni sezonda Aydın temsilcisinin başarısı için ter dökecek.
Kulüpten transferle ilgili yapılan açıklamada, “Anna Nicoletti, İtalya Milli Takımı’nın U18, U20, U23 gibi farklı yaş kategorilerinde görev aldı. 2017 yılından beri İtalya A Milli Takımı’nda forma giymektedir. İtalya A Milli Takımı’nın 2017 CEV Avrupa Şampiyonası Elemeleri, 2018 Akdeniz Oyunları, 2019 VNL ve son olarak 2020 CEV Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Elemeleri kadrolarında yer aldı. Aydın’ımıza hoş geldin Anna” ifadelerine yer verildi.

(FOTOĞRAFLI)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!