Reklam Alanı
Reklam Alanı

Aydın’da ’29 Ekim’ coşkusu; 500 metre uzunluğunda Türk bayrağıyla yürüdüler

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Burhan CEYHAN/AYDIN, (DHA)- AYDIN’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yürüyüşüne katılan protokol ve binlerce vatandaş, 500 metre uzunluğundaki Türk bayrağı eşliğinde yürüdü.
Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci kuruluş yıldönümü kutlamaları Aydın’da da gün boyu devam etti. Kutlamalar kapsamında, Aydın Büyükşehir Belediyesi saat 18.00’da Cumhuriyet yürüyüşü organize etti. Cumhuriyet yürüyüşüne Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP önceki dönem Aydın milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP İl Başkanı Ali Çankır, ilçe belediye başkanları ve binlerce Aydınlı katıldı. 500 metre uzunluğundaki Türk bayrağı ile gerçekleştirilen Cumhuriyet yürüyüşüne bazı vatandaşlar balkon, pencere ve araçlarından eşlik etti. Aydın Büyükşehir Belediyesi önünde başlayan, Zafer Meydanı, Gazi Bulvarı, Hükmet Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı ile devam eden yürüyüş Atatürk Kent Meydanı’nda son buldu. Cumhuriyet yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!