Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ayvalık’ta hortumdan batan tekneleri kurtarma çalışmalarına Sahil Güvenlik desteği

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Fatih Emrah ERDOĞAN-Hüsnü EVREN/AYVALIK (Balıkesir), (DHA)- BALIKESİR’in Ayvalık ilçesinde yaşanan hortum nedeniyle bazı ev ve iş yerlerinin çatısında hasar meydana gelirken; batan 15 tekneyi kurtarma çalışmalarına Sahil Güvenlik ekipleri destek verdi.
Ayvalık ilçesinde son 5 günden beri hava sıcaklığı mevsim normallerinin üstünde seyretti. Ancak dün akşam saat 20.30 sıralarında 20 dakika süreyle şiddetli sağanak yağış ile fırtına etkili olurken kısa süreliğine de hortum yaşandı. Sarımsaklı sahilinden Ayvalık Paşa Limanı mevkiine kadar etkili olan hortumda bazı ev ve iş yerlerinin çatılarında hasar meydana geldi. Çok sayıda ağaç devrildi. Ağaçlar ve çatılardan düşen parçalar nedeniyle park halindeki araçlarda hasar oluştu. Hortumun geçtiği deniz kenarındaki yazlık işletmelerin şezlong ve şemsiyeleri uçarken; denizde bulunan yaklaşık 15 tekne de battı. Sabah saatlerinden itibaren Belediye ekipleri temizlik çalışmalarına başlarken, tekneleri kurtarma faaliyetlerine Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri de destek verdi. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!