Reklam Alanı
Reklam Alanı

Azerice çeviri ve Tercüme

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Azerice, Türk dil ailesinin Oğuz grubu alt koluna ait bir dildir. Azerbaycan’ın resmi dili olan Azerice, tüm dünya genelinde yaklaşık 50 milyon insan tarafından konuşulmaktadır. Azerice çeviri ise ülkemizde en çok talep edilen çevirilerden biridir. Azerice’dentercüme yapabilmek için öncelikle Azeri alfabesini ve Azerice’nindilbilgisi özelliklerini iyi bilmek gerekmektedir. Azerice, başta Azerbaycan olmak üzere en çok İran, Kuzey Irak ve Türkiye’de konuşulmaktadır. Azerice, 1929 yılına kadar Arap alfabesi ile yazılmıştır. 1939 ile 1991 yılları arasında Kiril alfabesi ile yazılan Azerice, günümüzde Latin alfabesi ile yazılmaktadır. Azerice, İran ve çevresinde Arap alfabesi ile yazılmaktadır. Azeri alfabesinde toplam 32 harf vardır. Türkçe ile aynı dil ailesine mensup olan Azerice’ningramer kuralları Türkçe ile oldukça benzemektedir. Azerice’dekikelimeler, Türkçe ile neredeyse aynıdır. Ancak Türkçe’deki bazı kelimelerin anlamları Azerice’de farklıdır. Azeri dilinde tercüme yaparken bu kelimelerin anlam farklılıklarına dikkat etmek büyük önem taşımaktadır.

Çeviri Hizmetleri

Tercüme büromuzda Azeri dilinde tüm tercümeler, profesyonel olarak yapılmaktadır. Tercüme büromuzda Azerice tercümelerde bu dilde uzmanlaşmış ve en az 5 yıl deneyimli mütercim tercümanlar görev almaktadır. Azerice hukuk, tıp, teknik, diploma, pasaport, iş sözleşmeleri, çalışma izni, oturma izni, ödev, ticari anlaşmalar, akademik makale ve yeminli noter onaylı tercümeler için tercüme ofisimize başvurabilirsiniz. Tercüme ofisimizde Azerice ardıl ve simultane çeviri hizmeti de verilmektedir. Tercüme büromuzdan bireysel görüşmeler, seminerler, kongreler, iş toplantıları ve çeşitli etkinlikler için Azerice ardıl ve simultane tercüme hizmeti alabilirsiniz. Azerice tercümelerin ücretleri metnin boşluksuz 1000 karakter sayısı ile hesaplanmaktadır. Azerice noter onaylı tercümelerde genellikle ücretler sayfa sayısına göre hesaplanmaktadır. Azeri dilinde ardıl ve simultane tercüme ücretleri ise tercümenin bir saatlik süresine göre hesaplanır.

Çeviri talepleriniz ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi için www.okeanostercume.com.tr web sitemizi ziyaret edebilir veya 0212 221 45 21 ve 0553 910 31 32 numaralı MOBİL / WHATSAPP / TELEGRAM hattımız aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!