Reklam Alanı
Reklam Alanı

Babasından kalan otomobili, vasiyeti üzerine Kızılay’a bağışladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)- BOLU’da, geçen yıl koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Recep Coşkun’un (81) vasiyeti üzerine otomobili, çocukları tarafından Türk Kızılay’a bağışlandı.
Bolu İzzet Baysal Mahallesi’nde oturan Recep Coşkun, geçen yıl 23 Temmuz günü koronavirüs teşhisi konularak tedaviye alındı. Sağlık durumu kötüye giden Recep Coşkun, oğlu Hasan Coşkun’a kıymetli eşyalarını kardeşleri arasında paylaştırmasını ve 2012 model otomobilini de Türk Kızılay’a bağışlamasını vasiyet etti. Recep Coşkun yaklaşık 25 gün sonra hastalığa yenilerek hayatını kaybetti. Hasan Coşkun yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından babasının vasiyeti üzerine Türk Kızılay Bolu Şube Başkanı Muhsin Kınacı ile iletişime geçerek, aracı Türk Kızılay’a teslim etmek istedi. Kızılay ekipleri, Hasan Coşkun’un evine giderek, aracı teslim aldı.
Babasının vasiyetinin örnek olması gerektiğini belirten Hasan Coşkun, “Geçen sene babam koronavirüse yakalandı. Kardeşimle beraber yanında refakat ediyorduk. Bu süreçte biz konuşurken babam Covid-19 olduğunu anladı. Yaş olarak ben büyük olduğum için yanına çağırdı. Mal varlığını sözlü olarak paylaştırdı. En son aracı için ‘aracımı Kızılay’a bağışlayın’ dedi.  Biz de evlatları olarak onun emri doğrultusunda aracını Kızılay’a bağışladık. İnsanlığa, Bolu halkına, Kızılay’a hayırlı olur inşallah. İnsanların baba malı için birbirlerine kırılmaları doğru bir şey değil. Başkaları olsa satıp parasını yemeye çalışırlardı. Biz babamızın vasiyeti doğrultusunda aracı Kızılay’a bağışladık.” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!