Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bağcılar Belediyesi’nden istihdama destek

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Bağcılar Belediyesi Kariyer Merkezi, vasıfsız baskı pres personeli arayan bir tekstil şirketine aracılık etti. Yapılan görüşmeler sonucunda uygun bulunan kişiler tekstil firmasında çalışmaya başlayacak.

İş ihtiyacı olanların umut kapısı haline gelen Bağcılar Belediyesi Kariyer Merkezi, yeni bir etkinlik daha gerçekleştirdi. Yurtteks Tekstil şirketi, vasıfsız baskı pres personeli olarak çalıştırmak amacıyla elemana ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Bunun üzerine Kariyer Merkezi yetkilileri, İŞKUR ile yapılan protokol çerçevesinde kaydı bulunan bin 100 kişiye toplu mesaj gönderdi. Firmada çalışmak isteyen kişiler, Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda düzenlenen toplantıda şirket yöneticileriyle bir araya geldi. Sosyal mesafe ve maske kuralına uygun şekilde gerçekleştirilen görüşmede taraflar şartları ve istekleri konuştu. Mülakatın ardından belirlenen kıstasa uyanlar vasıfsız baskı pres personeli olarak çalışmaya başlayacak.

SIKINTILI SÜRECİ FIRSATA ÇEVİRİYORUZ

İşsizliğe karşı çözüm üretmeye devam ettiklerini söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bugüne kadar bin 500’e yakın kişinin istihdam edilmesine vesile olduk. Pandemi nedeniyle yaşanan bu sıkıntılı süreci fırsata çevirmeye çalışarak ekonomiye destek oluyoruz. Hemşehrilerimize destek olmayı sürdüreceğiz” dedi. Önümüzdeki günlerde de yeni programlarla istihdam faaliyetleri devam edecek.

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!