Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bağcılar’da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Bağcılar Belediyesi Gönül Bağı Platformu, farklı organizasyonlarla ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerine çeşitli yardımlarda bulunuyor. Bu kapsamda hayırsever bir iş adamının bağışladığı gıda kolileri ilçede bulunan ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

‘Gönüllü Ol, Öncü Ol’ sloganıyla faaliyet yürüten Bağcılar Belediyesi sivil toplum inisiyatifi Gönül Bağı Platformu, Göztepe Mahallesi’nde yaşayan hayırsever bir iş adamının ‘Bağcılar’da maddi durumu kötü olan 15 aileye erzak yardımında bulunmak istiyorum’ talebi üzerine harekete geçti. İş adamının kendi temin ettiği gıdalardan oluşan koliler araca yüklenerek, daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin kapılarında kendilerine teslim edildi.

15 EVE GIDA YARDIMI YAPILDI

Hane sakinleri, yapılan yardımlardan dolayı hayırsever iş adamına ve bu ürünlerin kendilerine ulaşmasına aracılık eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya teşekkürlerini iletti. Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün de desteğiyle gerçekleşen organizasyonda 15 eve gıda yardımı yapıldı.

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!