Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bağdat Caddesi’nde kurallara uymayan scooter kullanıcılarına ceza yağdı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

Gamze ŞİMŞEK-Ramazan EĞRİ/ İstanbul DHA- İSTANBUL’da elektrikli scooter kullananlara yönelik yapılan denetimler devam ediyor. Bağdat Caddesi’nde yapılan denetimlerde scooter’a iki kişi binen ve kaldırımda ilerleyen sürücülere cezai işlem uygulandı.
Elektrikli scooterların kullanımına yönelik bazı kuralların getirilmesinin ardından İstanbul’un çeşitli noktalarında yapılan denetimler sürüyor. İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kadıköy Bağdat Caddesi’nde yapılan denetimlerde, elektrikli scooter ile kaldırımda ilerleyenler ve scooter’a iki kişi binen vatandaşlara cezai işlem uygulandı. 

POLİS KENDİSİNİ DUYMAYAN SÜRÜCÜNÜN PEŞİNDEN KOŞTU
Kaldırımda scooter ile ilerlediği sırada denetime takılan bir kişi, yeni düzenlemeden haberdar olmadığını ve cezayı ödemeyeceğini söylerken, aynı scootera binerek kaldırımda ilerleyen iki kişi ise polisin ‘Dur’ ihtarını duymadığı için bir trafik polisi peşlerinden uzun süre yaya olarak koştu. Kurallara uymayan sürücülere 314 lira ceza yazıldı.
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!