Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bahçelievler’de apartmanın çatısı alev alev yandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Serdar ALTINTEPE / İSTANBUL, (DHA) – BAHÇELİEVLER’de apartmanın çatısında tadilat sırasında yangın çıktı. Yangından haberi olmayan çatı katındaki aileyi, karşı komşuları uyararak binadan çıkmalarını sağladı.

Yangın, saat 14.45 sıralarında Zafer Mahallesi, Yagidar Sokak’ta bulunan 4 katlı apartmanın çatısında çıktı. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinden itibaren çatıda başlayan tadilat çalışmaları sırasında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, çatının büyük bir bölümünü sardı. Komşularının haber vermesi üzerine çatı katında yaşayan aile, kendi imkanları ile bina dışına çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına alıp söndürdü. Yangın nedeniyle sokakta bir süre panik yaşandı. Yangında can kaybı ya da yaralı olmadığı öğrenildi.

“DİKKAT EDİN YANGIN ÇIKARMAYIN DEDİM”
Sokak sakinlerinden olan Nurettin Güneş de tadilat yapanları sabah saatlerinde yangına karşı uyardığını ifade ederek, “Sabah evden baktım çatıda yalıtım yapıyorlardı ellerinde pürmüz gibi bir şeyle. Onları ikaz ettim; ‘Dikkat edin, yangın çıkarmayın’ dedim. Aradan 2 saat geçti yangın başladı” ifadelerini kullandı.
 

(FOTOĞRAF) 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!