Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bahçelievler’de kuyumcuya giren soyguncular sert kayaya çarptı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat SOLAK – CEMAL YURTTAŞ / İSTANBUL (DHA) – Bahçelievler’de 2 kişinin yaralandığı kuyumcu soygun girişiminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, kuyumcu ali topal, kendisine silah çeken soygunculara sandalye ile karşılık veriyor. Soyguncular tarafından vurulan topal, yaralı halde soyguncuları sandalye ile kovalamaya devam ediyor.
İzzet Çalışlar Caddesi’ndeki kuyumcuya geçtiğimiz salı günü gelen maskeli ve silahlı 2 şüpheli soygun girişiminde bulundu. Şüpheliler kaçarken, yaşanan arbedede kuyumcuda bulunan 2 kişi silahla yaralandı. 
Soyguncular kaçarken o anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, silahlı 2 soyguncu, Ali Topal’ın sahibi olduğu kuyumcu dükkanına giriyor. Silahlarını çeken soyguncular altınları çalmak istiyor. Ancak Ali Topal’dan hiç beklemedikleri bir hamle geliyor. Topal kendisine doğrultulan silaha rağmen, sandalyesiyle soygunculara doğru hamle yapıyor. Soyguncular, Topal’a ateş ediyor. Yaralı haldeki kuyumcu, soyguncuları sandalye ile kovalıyor. Soygunculara müdahale eden, nalburcu Şuayip Sandıkçı da bacağından yaralandı.
Soygun girişimi sonrasında yaralanan kuyumcu Ali Topal ile esnaf Şuayip Sandıkçı hastaneye kaldırılarak  tedavi altına alındı. Polis ekipleri, kaçan soyguncuların yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.
(FOTOĞRAF)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!