Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakan Bilgin’den ‘Ramazan Bayramı’ mesajı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bakan Bilgin’den ‘Ramazan Bayramı’ mesajı

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ‘Ramazan Bayramı’ mesajında, “Bu bayrama gölge düşüren, Filistinli kardeşlerimizin yaşamış oldukları insanlık dışı dramın bir an önce son bulmasını diliyorum. Türkiye olarak Filistin halkının her daim yanında olduğumuzu bir kez daha vurguluyorum” dedi.

Bakan Bilgin, yayımladığı mesajında, Türk milletinin ve İslam aleminin bayramını kutladı. Bilgin, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına ilişkin, “Bu bayrama gölge düşüren, Filistinli kardeşlerimizin yaşamış oldukları insanlık dışı dramın bir an önce son bulmasını diliyorum. Türkiye olarak Filistin halkının her daim yanında olduğumuzu bir kez daha vurguluyorum. Yaşamakta olduğumuz küresel salgın şartları sebebiyle bu Ramazan ayında da belki yan yana olamadık, ama gönül sofralarında bizler hep bir olduk, birlik olduk. Dost ve komşularımızla hal hatır sormayı, yardımlaşmayı, ülkemiz ve mazlum kardeşlerimiz için dua etmeyi hiç unutmadık. İftar sofralarında coşkuyla bulaşacağımız, camilerimizde dolu dolu saf tutacağımız yeni Ramazanlara kavuşmak için bütün milletimizle birlikte mücadele etmeye devam ediyoruz” dedi.

‘EL ELE VEREREK VE FEDAKARCA SÜRDÜRDÜK’
Bakan Bilgin, 19 yılı aşkın süredir çalışmalarını kararlılıkla yürüttüklerini kaydederek, “19 yılı aşkın bir süredir olduğu gibi, umutlarımızı tazeleyen, esenliğimizi pekiştiren bu ramazan ayında da milletimizin hizmetkarları olarak çalışmalarımızı kararlılıkla yürüttük. Hep birlikte üretmenin, dayanışmanın ve paylaşmanın sorumluluğunu taşıyarak birlik beraberliğimize ve ülkemizin değerlerine sahip çıktık. Covid-19’la mücadele çalışmalarımızı sosyal problemlere meydan vermeden, maddi manevi bütün imkanlarımızla el ele vererek ve fedakarca sürdürdük. Küresel salgın sürecinden en güçlü şekilde çıkmak üzere alınan tedbirlere vatandaşlarımızın gösterdiği anlayış ve özenden büyük memnuniyet duyuyor, Ramazan Bayramı’nın bütün çalışanlarımıza ve milletimize huzur, refah ve hayırlar getirmesini diliyorum. Ülkemizin bugünlere gelmesinde kıymetli emekleri olan büyüklerimize en kalbi saygı ve sevgilerimi sunuyor, her biri yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum.  Bayramınız mübarek,sevinciniz daim olsun” diye konuştu. 
 

ANKARA, (DHA) 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!