Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakan Karaismailoğlu’ndan İkizdere açıklaması: 10 ağaç etkilenecekse yerine 100 ağaç ekeceğiz (2)

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

TAŞ OCAĞI KARŞITLARIYLA GÖRÜŞTÜ
Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rize’de, Lojistik Liman Projesi deniz dolgusu için taş ocağı açılması planlanan İkizdere ilçesinde taş alımına karşı çıkan vatandaşlarla bir araya geldi. Cevizli köyünde taş ocağı karşıtlarıyla görüşen Bakan Adil Karaismailoğlu, “Devletimiz bütçesinden bir kaynak ayırdı. Büyük bir yatırımı buraya kazandıracak. Bunun için de gerekli taşın alınması lazım. Diyeceksiniz ki ‘buradan değil başka yerden alın; ama araştırdık, başka bir yerde böyle bir taş yok. Benim evim de bu dağın arkasında, biz de buralıyız. Hassasiyetinizi anlıyorum. Bu yatırımı yapmamız lazım. Bizim çocuklarımız burada çalışacak, lütfen o gözle bakın. Ne kadar az zarar vereceksek, sizi rahatsız etmeden bunu hep birlikte yapalım” dedi.
Vatandaşlar da, bölgede taş ocağı istemediklerini belirterek, Bakan Karaismailoğlu’na endişelerini dile getirdi. Gruptan ‘Taş ocağına hayır’ sloganının atılması üzerine görüşmeyi sonlandıran Bakan, Karaismailoğlu bölgeden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!