Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakan Kasapoğlu: Çok dinamik ve gelişen nüfusumuz var (3)

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

TAVŞANLI’DA GENÇLİK MERKEZİ AÇTI
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde yeni yapılan spor tesislerinin açılışını yaptı. Tavşanlı Gençlik Merkezi’nin açılışında konuşan Bakan Kasapoğlu, “Gençlik Merkezimiz açıldı. Tabi ki bu Gençlik Merkezimiz gençlerimizin evi, yuvası. 7/24 sizlerin burayı kullanması hem de en iyi şekilde kullanmasını arzu ediyoruz. Tüm tesislerimizde olduğu gibi. Özellikle altını çizmek istiyorum, buraları ne kadar dolu dolu kullanırsanız biz de o kadar mutlu oluruz. Sizleri yarınlara hazırlamaya devam edeceğiz. Özellikle ailelerden annelerden babalardan istirhamım onlar da gençlerimizle birlikte gelsinler, onlar da buraları sahiplensinler. Bu tesisleri kullanan gençlerle birlikte çıtasını da kalitesini de yukarılara taşıyalım” dedi.
Konuşmaların ardından Gençlik Merkezi’nin açılışı yapılırken, Bakan Kasapoğlu, Tavşanlı spor salonunu ziyareti sonrası bir gencin, ‘Hangi takımı tutuyorsunuz?’ sorusuna ise ‘milli takımı’ cevabı verdi. Kasapoğlu, ziyaretleri sırasında gençlerle sohbet ederek kitap ve satranç takımı hediye etti. Açılış programlarının ardından ilçede esnaf ziyareti yapan Bakan Kasapoğlu, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.

Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI (Kütahya), (DHA)-

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!