Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakan Soylu’dan selin vurduğu Bozkurt’ta inceleme

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gürkan YILMAZ/ KASTAMONU, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, 11 Ağustos’ta sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu. Soylu, “Bozkurt’ta hayat normale dönmüş durumda. Yeni Bozkurt, her geçen gün adım adım inşa ediliyor” dedi.
İçişleri Bakanı Soylu, sabah saatlerinde, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine geldi. Bakan Soylu, Kastamonu Valisi Avni Çakır, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ve AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay ile ilçe esnafını ziyaret ederek, bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ezine Çayı kenarındaki çalışmaları da inceleyen Soylu, Bozkurt Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak hizmet verilecek binadaki inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bakan Soylu, daha sonra Afet Koordinasyon Merkezi’ne geçip, Koordinasyon Toplantısı’na katıldı.
İlçedeki ziyaretlerine ilişkin Twitter’daki hesabından açıklama yapan Bakan Soylu, “Kastamonu Bozkurt’ta hayat normale dönmüş durumda. Birlik ve beraberliğimizin gücüyle çalışmalar, hız kesmeden devam ediyor. Bozkurt’un yaraları siliniyor, Yeni Bozkurt, her geçen gün adım adım inşa ediliyor” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!