Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakan Yanık: Her türlü hizmeti vatandaşa sunmakla kendimizi mükellef sayıyoruz (3)

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

‘GAZİANTEP MODELİNİ TÜM YURDA YAYMALIYIZ’
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, programların ardından Şehitkamil Kültür ve Sanat Merkezi’nde basın mensupları ile bir araya geldi. Bakan Yanık, yaptığı açıklamada Gaziantep modelinin tüm iller için örnek teşkil etmesi gerektiğini kaydetti. 
Gaziantep modelinin yurdun tüm illerinde modelleme yöntemi ile örnek gösterilmesi gerektiğini belirten Bakan Yanık, Gaziantep’in şehrin ve ülkenin geleceği söz konusu olduğunda tüm farklılıkları bir kenara bırakarak bütünleşebilmeyi başarabildiğini söyleyerek, “Gaziantep bölgesel anlamda çok değer ve kıymet verdiğimiz bir şehrimiz. Gazi unvanını gerçekten hak ederek şehitlerinin kanıyla hak ederek elde etmiş bir şehir. Hem sosyal hayatta hem siyasi hayatta bugün de Türkiye’miz içerisinde ekonomisiyle de öneminden hiçbir şey kaybetmeyen bir şehrimiz Gaziantep. Gaziantep modeli gazilik ruhunu da içinde taşıyan oradan ilham alarak birliğin, beraberliğin, beraber hareket etmenin özelliklerini taşıyor. Şehrin menfaatleri söz konusu olduğunda farklılıkları bir kenara bırakmak iradesine sahip bir şehir. Bugün belki de ülkemizin her yerinde modellememiz ve yaymamız gereken bir anlayış” diye konuştu.
‘BAKANLIK OLARAK ÜLKENİN HER NOKTASINA EŞİT HİZMET ANLAYIŞI İLE HAREKET EDİYORUZ’
Bakanlık olarak görev ve sorumluluk alanları içerisinde ülkenin her noktasına eşit hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini ifade eden Bakan Yanık, “Ülkemiz her noktasıyla büyük değerlere sahip. Biz bakanlık anlamında bakanlığımızın görev ve sorumlulukları alanında milletimize hizmet ederek ülkemizin tüm şehirlerine hizmeti götürmeye ve yaymaya çalışıyoruz. Bundan sonra da el birliği ile bütün kurum ve kuruluşlarımızla birlikte bu hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Bugün teslim ettiğimiz 100 konutun ailelerimize, çocuklarımıza öncelikle hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ahmet ATMACA-Ahmet KILIÇ/GAZİANTEP, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!