Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakan Yanık: IV. Ulusal Eylem Planımızla ilerlemeye devam edeceğiz

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA, (DHA)- AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele IV. Ulusal Eylem Planımız ile kadınların huzuru ve güvenliği için çalışmaya, şiddetle mücadelede kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.
Bakan Yanık, 2021- 2025 yıllarını kapsayan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele IV. Ulusal Eylem Planı’yla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Yanık, yaptığı açıklamada “Kadına yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla sivil toplum, akademi ve tüm kamu kurumları topyekûn bir seferberlik ruhuyla çalışıyoruz. 2007’den itibaren Eylem Planlarımız ile somut hedefler koyduk, süreç içerisinde bu hedeflere ulaştık ve yenilerini belirledik. 2021-2025 yıllarını kapsayan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele IV. Ulusal Eylem Planımız ile kadınların huzuru ve güvenliği için çalışmaya, şiddetle mücadelede kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz” ifadelerini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!