Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakanlıktan Twitter ve Pinterest’e son uyarı!

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Halk arasında sosyal medya yasası olarak bilenen 7253 sayılı kanunda değişiklik kapsamında günlük erişimi 1 milyondan fazla olan platformlara temsilci atama zorunluluğu getirildiği artık herkes tarafından biliniyor. Bugün toplanan TBMM Dijital Mecralar Komisyonu’nda Twitter ve Pinterest için son uyarılar yapıldı.

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu’ndan Twitter açıklaması!

Reklam yasağı aşamasına gelmeden önce Facebook, Youtube, TikTok, Instagram, LinkedIn, Dailymotion ve VK tarafından ülkemize temsilci atandı. Hali hazırda temsilci atamayan Twitter ve Pinterest’e reklam vermek şu anda yasak.

Bundan sonraki aşamada halen temsilci atamayan şirketlere bant daraltma uygulanacak. Bu kapsamda Twitter ve Pinterest temsilcilik atamamakta ısrarcı olursa, kısa bir süre sonra bant genişliği sınırlandırılacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Temsilci atamayan Twitter ve Pinterest’in bant trafiğini daraltmak en son isteyeceğimiz seçenek” diyerek;

“Temennimiz, bir an önce temsilcilerini bildirmeleri ve yükümlülüklerini yerine getirmeleri. Bu zamana kadar dijital dünyada faşizme müsade etmedik, etmeyeceğiz. Vatandaşlarımızın dijital ve haberleşme haklarını her şeyin üzerinde tutuyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Alanı

FIRSAT ÜRÜNLERİ

Kaynak: Shiftdelete

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!