Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakırköy’de vale denetimi yapıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Vedat BAYRAKTAR / İSTANBUL,(DHA) BAKIRKÖY’de polis ekipleri tarafından vale hizmetleri sunan işletmelere yönelik “İşletmeler ve İşyerlerinin Araç Park Hizmetlerinin (Vale) Yürütülmesine İlişkin Yönetmelik” kapsamında denetim yapıldı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı Sivil Trafik ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vale hizmetleri sunan iş yerlerini denetledi. Polis ekipleri, denetleme kapsamında valelerin sözleşme, belge, çalışma ruhsatları olup olmadığı ve sigortalı çalıştırılıp çalıştırılmadıkları yönünden incelemelerde bulundu. Bir iş yerini denetleyen ekipler, vale uyarı levhası bulunmaması, valenin kıyafeti olmadığı, valenin sigortasız çalıştırılması üzerine iş yeri yetkilisine para cezası uyguladı.
Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “İşletmeler ve İşyerlerinin Araç Park Hizmetlerinin (Vale) Yürütülmesine İlişkin Yönetmelik” kapsamında polis ekiplerinin denetimlerinin aralıklarla devam edeceği öğrenildi.
(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!