Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bangladeş ve ULUSKON arasında iş birliği

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA, (DHA)- ULUSLARARASI Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu (ULUSKON) ve Uluslararası İnsan Hakları Koruma Komitesi (IHRDC) İyi Niyet Elçisi Nezaket Emine Atasoy, Bangladeş Büyükelçisi Mosud Mannan’ı ziyaret ederek, olası iş birlikleri konusunda görüştü.

Yeni elçilik binasında gerçekleşen ziyaret kapsamında ikili Bangladeş’in ticaret hacmini büyütmek ve iş birliklerini geliştirmeyi amaçlayan projeler üzerine görüşme gerçekleştirdi.

“BANGLADEŞ’İN MEVCUT TİCARET HACMİNİ 1,2 MİLYARDAN 2 MİLYARA ÇIKARTMAK İSTİYORUZ”

Büyükelçi Mannan, Bangladeş’te de iş dünyasında ve yönetimde çok güçlü kadınların yer aldığını dile getirdi. İş birliklerinin artırılabileceğini ifade eden Mannan, “Bangladeş’in mevcut ticaret hacmini 1,2 milyardan 2 milyara çıkartmak istiyoruz. ULUSKON’un ticaret hacmimizi büyütmekte yardımcı olabilecek anahtar kuruluşlardan biri olarak görüyoruz. Tüm programlarımızda sizi de görmek isteriz. Yeni görevinizden dolayı gurur duyduk” dedi. Büyükelçi Mannan’a teşekkür eden Başkan Atasoy da, hem ticaret hem de sosyal yardım projelerinde yer almaktan ULUSKON adına mutluluk duyacaklarını belirtti.

Ziyaret, Başkan Atasoy’un Büyükelçi Mannan’a plaket takdim etmesi üzerine son buldu.

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!