Reklam Alanı
Reklam Alanı

Barajda ceset bulundu, 20 aydır kayıp Mücahit’in ailesi kimlik tespitini bekliyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Yusuf ÇINAR/ÇORUM, (DHA)- ÇORUM’da balık tutmaya gidenler, Çomar Baraj Gölü’nde bir erkek cesedi fark etti. Sudan çıkarılan ceset, kimlik tespiti için Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Cesedin yaklaşık 20 ay önce kaybolan Mücahit Bolat’a (21) ait olma ihtimali üzerine ailesi morgun önünde kimlik tespitini beklemeye başladı.
Kent merkezindeki Çomar Baraj Gölü’ne dün öğle saatlerinde balık tutmak için giden bir grup, erkek cesedini fark etti. Gruptakilerin ihbarı üzerine baraj gölüne jandarma ekipleri sevk edildi. Gölden çıkarılan erkek cesedi, kimliğinin belirlenmesi için Çorum Adli Tıp Morgu’na götürüldü. Cesedin kentte 29 Aralık 2019’da ‘gezmeye gidiyorum’ diyerek evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Mücahit Bolat’a ait olduğu ihtimali üzerine, ailesine haber verildi. Mücahit Bolat’ın annesi Sevim ve babası Cahit Bolat, Adli Tıp Kurumu önünde beklemeye başladı. Cesedin kimlik tespiti için çalışma yürütülüyor.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!