Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bartın’da 12 personeli bulunan kuru yük gemisi battı (2)

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

SULARA GÖMÜLEN GEMİ GÖRÜNTÜLENDİ 
Bartın’da geminin sulara gömülme anı vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde sulara gömülen geminin kıç ve burun kısmı görülürken, gemi bir süre sonra suyun içerisinde yok oldu.  
 
KURTARILAN GEMİ PERSONELİ LİMANA GETİRİLDİ 
Batan geminin kurtarılan 6 personeli botla Bartın Limanı’na getirildi. Battaniyeye sarılan gemi personeli ambulanslara alınarak Bartın Devlet Hastanesi’ne götürüldü. 1 gemi personelinin donmak üzere olduğu belirtildi. 

‘BÜYÜK BİR CESARET ÖRNEĞİ GÖSTERDİ’ 
Bartın Valisi Sinan Güner, Sahil Güvenlik ekiplerinin büyük cesaret gösterdiğini belirterek, “Öncelikle şunu söylemek istiyorum Sahil Güvenlik botunu görüyorsunuz, Sahil Güvenlik Grup Komutanlığımız bu bot bu hava şartlarında gerçekten büyük bir cesaret örneği göstererek görevini tam anlamıyla yerine getirmiş. Burada zor şartlarda kimsenin denize açılamadığı bu şartlarda denize açılarak arama kurtarma faaliyetlerini icra etmiştir. Geminin 12 tane mürettebatı var. Kötü hava şartları nedeniyle Bartın limanına sığınmış. 46 yaşında bir gemi. 114 metre uzunluğunda, 14 metre eninde. Maalesef gemi 12.20 sıralarında ikiye bölünmek suretiyle kötü hava şartları nedeniyle batmış. Biz bunu haber alır almaz karadan ve denizden bütün imkanlarımızı seferber ettik. Bizim için en büyük engel kar fırtınası ve denizde de şu anda mendireğin boyunu aşan bir dalga var. Bu dalga ve bu kötü hava şartlarına rağmen gerçekten Sahil Güvenlik Komutanlığı büyük bir özveri gösterdi. 6 mürettebatı sağ olarak kurtardık.” dedi. 

BİR KİŞİNİN DAHA DENİZDEN CESEDİ ÇIKARILDI 
Vali Güner bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığını, Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı dalgıç ekibinin kayalıklara vuran cesedi denizden aldığını belirtti.   
FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!