Reklam Alanı
Reklam Alanı

Başakşehir Belediyesi’nden Şamlar Tabiat Parkı’nda özel etkinlik alanı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL (DHA) – Başakşehir Belediyesi, Şamlar Tabiat Parkı’nda ilçe sakinlerine özel bir etkinlik alanı oluşturdu. Piknik alanlarından yürüyüş parkurlarına, tarihi mekânlardan doğa manzarasına kadar birçok özelliğe sahip 5. Kapı, Başakşehirlilere yeşille iç içe keyifli bir gün vaat ediyor.

Başakşehir Belediyesi, Şamlar Tabiat Parkı 5. Kapı’da doğayla iç içe bir etkinlik alanı oluşturdu. Doğanın merkezinde yer alan ve sadece Başakşehirlilerin kullanabileceği alan, misafirlerine yeşillikler içinde rahat bir nefes alma imkanı sunuyor.

EŞSİZ MANZARASI BÜYÜLÜYOR

Konuyla ilgili belediyeden yapılan yazılı açıklamada, “Yeşilin her tonuna kucak açan 5. Kapı’da, misafirlerin keyifli bir gün geçirmesi için her ayrıntı düşünüldü. Alan içerisinde 3 bin 250 metre uzunluğunda yürüyüş parkurunun yanı sıra 3, 6 ve 9 kilometreden oluşan 3 treeking parkuru yer alıyor. Ayrıca çocukların doğayı keşfetmesini sağlayacak oyun alanları ve Şamlar’ın eşsiz manzarasını gözler önüne seren seyir terası da bulunuyor” denildi.

MANYAP YAPMAK VE ATEŞ YAPMAK YASAK

Şamlar Tabiat Parkı 5. Kapı’da, muhtemel bir yangın ve çevre kirliliğin önüne geçmek için mangal yapmaya ve ateş yakmaya izin verilmediği belirtilen açıklamanın devamında, dumansız hava sahası olarak belirlenen alanın Başakşehirlilere yanlarında getirdikleri piknik malzemeleriyle keyifli bir gün geçirme imkânı sağlandığı bilgisi yer aldı.

Reklam Alanı

DOĞA VE TARİH İÇ İÇE

Şamlar Tabiat Parkı, sadece doğal güzellikleri değil, ecdat yadigârı eserleri de yakından görme fırsatı sunuyor. Alana 7 kilometre uzaklıkta bulunan 2. Mahmut döneminden kalma bendi ziyaret etmek isteyenler, yeşillikler içinde tarihi bir yolculuğa çıkabiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!