Reklam Alanı
Reklam Alanı

Başkan, 2 kişinin öldüğü, 19 kişinin yaralandığı kaza öncesi çekilen fotoğrafı paylaştı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ayhan ACAR/BARTIN, (DHA)- BARTIN Belediye Başkanı Cemal Akın, 2 kişinin yaşamını yitirdiği, kendisinin de aralarında bulunduğu 19 kişinin yaralandığı kazadan önce midibüste çekilen fotoğrafı paylaşarak, üzüntüsünü dile getirdi.
Önceki gün sabah saatlerinde, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın da aralarında bulunduğu 21 kişi, Ankara’daki MHP bölge istişare toplantısına katılmak için midibüsle yola çıktı. Midibüs, Esenyurt mevkisine geldiğinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp devrildi. Kazada Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve MHP teşkilatından Murat Sevilmiş yaşamını yitirdi. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın da aralarında bulunduğu 19 kişi yaralandı. 16 kişi taburcu olurken, 3 kişinin ise tedavisi devam ediyor.
‘BİZ HİÇ AYRILMADIK Kİ’
Bugün taburcu olan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ankara’ya yola çıkarken midibüste çekilen fotoğrafı paylaştı. Kazada yaşamlarını kaybeden Ahmet Kömeç ve Murat Sevilmiş de fotoğraf karesinin içerisinde yer alırken, Akın şu paylaşımda bulundu:
“Biz hiç ayrılmadık ki. Geçirdiğimiz trafik kazasından dakikalar önce çekildi bu fotoğraf. Yıllarca el ele, gönül gönüle davamız için birlik ve beraberlikle gece gündüz demedik. Bu kaza ile yüce rabbimiz bizim değerlimiz Ahmet kardeşimi ve Murat kardeşimi yanına aldı. Takdiri ilahidir. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Bizimle beraber hep yaşayacaklar. Biz hiç ayrılmadık ki.”

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!