Reklam Alanı
Reklam Alanı

Baskın sırasında sokağa atılan uyuşturucuyu ‘Mişa’ buldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat GÜRKAN/NAZİLLİ (Aydın), (DHA)- AYDIN’ın Nazilli ilçesinde, narkotik ekiplerinin bir eve gece yarısı yaptığı baskında 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler tarafından sokağa atılan bir miktar metamfetamin maddesi ise narkotik köpeği ‘Mişa’ sayesinde bulundu.
Nazilli’de uyuşturucu ticareti ve kullanımı yönünde ihbar alan Nazilli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Zafer Mahallesi’nde bulunan bir eve gece saatlerinde baskın yaptı. Baskın sırasında evde bulunan 7 kişiden biri balkona çıkarak elindeki uyuşturucu maddeyi balkondan fırlattı. Gece karalığında sokağa fırlatılan uyuşturucuyu bulamayan polis, olay yerine narkotik köpeği ‘Mişa’yı getirdi. Polis eşliğinde sokakta arama yapan Mişa, apartmanın karşısında bulunan arazide otların arasına düşen uyuşturucu paketini buldu.
Öte yandan, evde yakalanan 2 kişinin kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle arandığı öğrenildi.
3 KİŞİ TUTUKLANDI
Operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 7 kişiden daha önce hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve çeşitli suçlardan dosyası bulunan, 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Fırat Teyfur (26), 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Yılmaz Anar (42) ve uyuşturucu ticareti yapmak ve bulundurmaktan suçundan Deniz Taşlıcalı (42) tutuklanırken, İrfan A. (43), Yunus U. (23), Süleyman M. ve Hakkı A.A. (24) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!