Reklam Alanı
Reklam Alanı

Batman’da aşı timleri kapı kapı dolaşıyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Arif ARSLAN/BATMAN, (DHA)- BATMAN İl Sağlık Müdürlüğü aşı ekipleri, sahaya çıktı. Koronavirüs vakalarının arttığı kentte ekipler, kapı kapı dolaşıp aşı olmak istemeyenleri ikna etmeye çalışan ekipler, aşı hakkı olanların da aşısını yapıyor.
İl Sağlık Müdürlüğü aşı ekipleri, aşılanmayanlar için harekete geçti. Aşılama oranının yüzde 59,4, vaka sayısının ise 100 binde 656,8 olduğu kentte, kapı kapı dolaşan ekipler, aşı olmak istemeyenleri ikna etmeye çalışıyor. Aşı hakkı olanların ise aşılarını yapıyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde ise bir markete giren ekipler, çalışanlar ile kasiyerlere aşı yaptı. Sağlık Mahallesi’nde ise ikna ekipleri kapı kapı dolaştı. Ekipte yer alan Toplum Sağlığı Merkezi Uzman Dr. Orhan Ayan, “Yaklaşık 250 personelden oluşan aşı ekiplerimiz kenar mahallelerde ev ev dolaşıyor. Gün içinde aşı ekiplerimiz 5-6 mahalleye yayılarak, aşı olmak isteyen vatandaşlarımızı aşılacak” dedi.
Dr. Ayan, aşı tereddüttü olan vatandaşlar için bilgilendirme yaptıklarını ifade ederek, “Vatandaşlarımızı aşı konusunda bilgilendiriyoruz. Covid-19 salgınının bitmesi ve azalması için aşı olmayanlar mutlaka ama mutlaka aşı olmalı ve ayaklarına kadar giden bu hizmeti geri çevirmemelerini istiyoruz. Herkesi aşıya davet ediyoruz. Her şeyin başı sağlık, sağlığın başı da aşıdır. Lütfen aşımızı olalım” dedi. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!