Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bayramda İstanbul’da havalar sıcak geçecek

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Melike YAZGILI / İSTANBUL,(DHA)-METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da yağış beklenmediği ve hava sıcaklıklarının 23 ila 28 derece civarında seyredeceğinin tahmin edildiğini duyurdu.
Meteorolojiden yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı boyunca Ankara, İstanbul ve İzmir’de yağış beklenmediği ve tahmin edilen hava sıcaklıklarının 25 ila 31 derece arasında değişeceği belirtildi. 
Açıklamada, “Ankara’da hava sıcaklığının 25-31 C derece civarında olacağı tahmin ediliyor. İstanbul’da hava sıcaklığının 23-28 C derece civarında olacağı tahmin ediliyor. İzmir’de hava sıcaklığının 26-30 C derece civarında olacağı tahmin ediliyor.” ifadelerine yer verildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıklamasında “Arefe günü ve Ramazan Bayramı süresince hava durumu; perşembe günü Van ve Hakkari çevrelerinin, cuma günü ise Edirne, Kırklareli, Van ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının yurdun batı kesimlerinde mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenirken kuzey, iç ve doğu bölgelerde ise mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.” denildi. 

GÜN GÜN BAYRAMDA HAVA DURUMU 
Açıklamada, “Arefe günü Çarşamba: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Bayramın 1. Günü Perşembe: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Van ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Bayramın 2. Günü Cuma: Marmara, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusu parçalı bulutlu, Edirne, Kırklareli, Van ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Bayramın 3. Günü Cumartesi: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.” 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!