Reklam Alanı
Reklam Alanı

Beşiktaş’ta kar mesaisi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL (DHA) – Beşiktaş Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, kar yağışının ve buzlanmanın olası etkilerine karşı gerekli önlemleri aldı.

Geçtiğimiz günlerde yetkililer tarafından yapılan İstanbul’un soğuk, fırtınalı ve kar yağışlı bir havanın etkisine gireceği uyarısının ardından Beşiktaş Belediyesi ekipleri de teyakkuza geçerek gerekli tüm önlemleri aldı.

Alınan önlemler kapsamında Beşiktaş Belediyesi, 24 adet kepçe, 1 adet greyder, 12 adet kar küreme ve tuzlama aracı, 14 adet kamyonet elle tuzlama aracı, 2 adet sepetli araç, 2 adet çekici kurtarıcı araç ve 300 kişilik karla mücadele ekibiyle, herhangi bir mağduriyet yaşamaması için hazır bekliyor.

Karla mücadele çalışmalarıyla ilgili olarak Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Akpolat, “Kuraklıkla mücadelemiz sürerken yaklaştığı söylenen kar haberi sevindirici. Vatandaşlarımızın Beşiktaş’ta olumsuzluk yaşamaması için ekiplerimiz hazır. Beşiktaş’ta #Birlikte varız” mesajını verdi.

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!