Reklam Alanı
Reklam Alanı

Beşiktaş’ta valelerin kavgası kamerada 2 kişi tutuklandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ahmet YEŞİLMEN/ İSTANBUL, (DHA) – BEŞİKTAŞ’ta, valeler arasında yer nedeniyle çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı. Gözaltına alınan 6 kişiden 2’si tutuklandı. Kavga anları güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, geçtiğimiz cumartesi günü saat 23.50’de Beşiktaş Arnavutköy’de meydana geldi. İki balık restoranının valeleri arasında yer nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Silah ve bıçakların da kullanıldığı kavgada 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerinde gelen polis ekipleri T.T, R.Ç, K.A. ve E.K. isimli kişileri yakalayarak gözaltına aldı. R.Ç.’nin üstünde ve diğer şüphelilerin araçlarında yapılan aramalarda 2 silah ele geçirildi. Çalışmaların devamında bir gün sonra olayla ilgili Ş.Ş. ve Ü.A. da yakalanırken araçlarında 60 fişek ele geçirildi. 

2 KİŞİ TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ş.Ş. ve Ü.A. “Ruhsatsız silah, bıçak veya mermi bulundurma, satın alma veya taşıma” suçundan işlem yapılarak serbest bırakıldı. Şüphelilerden R.Ç. ve T.T. hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken, K.A. ve E.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(FOTOĞRAF)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!