Reklam Alanı
Reklam Alanı

Beyoğlu halkından ‘esnafın yanıdayız’ desteği

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA)- Beyoğlu Belediyesi, pandemi nedeniyle zor günler geçiren mahalle esnafına destek olmak amacıyla ’Beyoğlu Halkı Esnafının Yanında’ kampanyası başlattı.

Beyoğlu Belediyesi “Salgın sürecini dayanışma ile atlatalım, mahalle esnafımızı tercih edelim” sloganıyla ‘Beyoğlu Halkı Esnafının Yanında’ projesini hayata geçirdi. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız kampanyaya kendi yaşadığı Beyoğlu Sütlüce Mahallesi’nden başladı. Başkan Yıldız vatandaşları, pazarcıları ve mahalle esnafını tek tek gezerek uyarılarda bulundu.

Beyoğlu Sütlüce Mahallesi’ndeki esnafları tek tek gezen Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Bugün Beyoğlumuzun 45 mahallesinde “Beyoğlu Halkı Esnafının Yanında’ projesini başlattık. Vatandaşımız salgın döneminde sokağa çıkmama en yakın yerlerden alışveriş yapma gibi tercihlerde bulunuyor. Bazen de online üzerinden alışveriş yapıyor. Ama pandemi sürecinde yaşanan bu durum mahalle esnafını etkiliyor. Bizlerde vatandaş, esnaf dayanışmasını öne çıkarmak istiyoruz. İnanıyoruz ki halkımız esnafının yanında olacaktır. Bende bugün ikamet ettiğim Beyoğlu’nun Sütlüce Mahallesi’nde bulunan bakkaldan alışveriş yaptım. Bu millet çok zor günleri dayanışmayla atlattı. İnanıyorum ki devlet ve millet olarak el ele bu dönemleri de atlatacağız” dedi.

“FİYATLARIMIZ ÇOK YÜKSEK TUTMAMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUZ”

Belediyenin gerçekleştirdiği projeyi başarılı bulduğunu söyleyen Esnaf Sinan Köseoğlu, “Bu proje umarım kısa sürede olumlu sonuçlar verir.  Bizler mahalle esnafıyız. Vatandaşlarımıza her zaman daha iyi ürünler satmak için uğraşıyoruz. Fiyatlarımız çok yüksek tutmamaya özen gösteriyoruz” dedi.

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!