Reklam Alanı
Reklam Alanı

Beyoğlu’nda silahlı saldırı güvenlik kamerasında

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Zeki GÜNAL-Hasan YILDIRIM İSTANBUL (DHA)Beyoğlu’nda iş yerinin önünde oturan bir kişiye, kimliği belirsiz kişi tarafından silahlı saldırı düzenledi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, saldırganın rahat hareketlerle olay yerine gelip, peş peşe ateş ettikten sonra ara sokağa kaçtığı görüldü.
Olay, Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üzerinde bugün saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ara sokaktan çıkan bir kişi, iş yerinin önünde oturan kişiye kurşun yağdırdı. Silahlı saldırgan olay yerinden kaçarken, saldırıya uğrayan kişi kanlar içinde yere yığıldı. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırganın arkasından koştu. Ancak saldırgan havaya ateş ederek, kaçtı. İlk müdahaleyi yoldan geçen bir kadının yaptığı yaralı ise gelen ambulansla hastaneye  kaldırıldı. Olay yerinde polis ekipleri incele yaparken, özel harekat polisleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

SİLAHLI SALDIRI GÜVENLİK KAMERASINDA
Öte yandan tabancadan çıkan kurşunlardan biri su borusuna isabet etti. Yanındaki doğalgaz borusuna kurşun isabet etmemesi ise olası bir facianın önüne geçti. Yaşanan silahlı saldırı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, ara sokaktan çıkan bir kişinin belindeki silahı çıkararak iş yerinin önünde oturan kişiye peş peşe ateş etmesi görülüyor. Silahlı saldırgan yavaş hareketlerle ara sokağa girerek izini kaybettiriyor.

“DIŞARIDA OTURURKEN VURMUŞ”
Silah sesleri duyduğunu söyleyen Ramazan Keleş “Ben içerideydim. Silah sesi gelince korktum. Dışarı çıktığımda bir kişi kaçıyordu. Polisler de peşinden kovaladı. Bir kişi dışarıda oturuyordu. Yaralandı. Daha sonra hastaneye götürdüler. Dışarıda otururken vurmuş” dedi.
Polis, güvenlik kameralarından eşkalini belirlediği saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
FOTOĞRAF
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!