Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bilecik’te şiddetli yağış, tarım arazilerini vurdu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Cafer ELMAS/BİLECİK, (DHA)- BİLECİK’in Osmaneli ilçesinde etkili olan sağanağın ardından Göksu Nehri taşarken, çevresindeki tarım arazileri, sular altında kaldı.
Osmaneli’de şiddetli yağışlar, taşkınlara ve su baskınlarına neden oldu. Göksu Nehri, sağanak sonrası taşarken, çevresindeki birçok tarım arazisi de sular altında kaldı. Belediye Başkanı Münür Şahin, tarım arazilerinde incelemelerde bulundu. Sel baskınlarının çiftçilerde zarara yol açtığını kaydeden Şahin, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce verilen ‘sarı kod’ ile uyarısıyla beraber Bursa’da fırtına ve şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Şehrin birçok noktasından taşkın haberleri geldi. Uludağ’da eriyen kar sularına 2 gündür devam eden sağanak yağış da eklenince yoğun sular bölgemize kadar geldi. Çiftlikler ve tarım arazileri sular altında kaldı. Bursa, İnegöl, Yenişehir’deki aşırı yağmur Osmaneli ilçemizde Göksu Vadisi’nde tarlalarda hasara sebep oldu. Göksu Vadisi’nde vatandaşımızın gördüğü zarar mutlaka hükümetimizce yapılacak desteklerle giderilecektir” dedi.
Öte yandan Tarım ve Orman Osmaneli İlçe Müdürlüğü ekiplerince sular altında kalan tarım arazileriyle ilgili hasar tespit çalışmalarına başlandı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!