Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bisikletiyle takla atıp yaralandı; yol kenarında yardım  bekledi 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ömer ÇETİNASLAN/İSTANBUL,(DHA) – BAĞCILAR’da, bisikletiyle giderken dengesini kaybeden Sefa Korkmaz, takla atarak yaralandı. Korkmaz’a ilk müdahaleyi, yoldan geçen sürücüler yaptı. Yaralı Sefa Korkmaz, yol kenarında yatarak dakikalarca bekledi. Yaralı gencin babası ambulansa binmek isteyince oğlunun bisikletini bırakacak yer aradı.
Kaza, dün saat 13.00 sıralarında, Göztepe Mahallesi Hüseyin Karaaslan Caddesi üzerinde meydana geldi. Bisikletiyle cadde üzerinde giden Sefa Korkmaz, (22) bir anda dengesini kaybedip takla atarak düştü. Bu sırada yoldan geçen bir sürücü, aracını durdurarak Korkmaz’ın yardımına koştu. Yaralının üzerindeki bisikleti kaldırdıktan sonra başının altına yastık koyan sürücü, durumu sağlık ekipleri ve Sefa Korkmaz’ın babasına haber verdi. Yoldan geçtikleri sırada kazayı gören sürücüler de araçlarını durdurarak yaralıya yardım etmek istedi. Olay yerine gelen yaralı Sefa Korkmaz’ın babası Hüseyin Korkmaz, “Böyle bir şey olamaz. 40 dakika oldu. Yazık, günahtır. Her tarafta hastane, sağlık ocağı var. 5 dakika mesafedeler. 3 kez adres verdim. Burayı bilmeyen var mı?” şeklinde tepki gösterdi.
 
BABASI BİSİKLETİ KOYACAK YER ARADI
Kazanın yaşandığı sırada, aracını durdurarak yaralının yardımına koşan Beyza Ateş, “İşe gitmek için genelde bu yolu kullanıyorum. Gelirken beyefendiyi yerde yatarken gördüm. Bisiklet o sıra üzerindeydi. Takla attığını söyledi. Başka vatandaşlar da yardım etti. Bisikleti kaldırdık. Hareket ettirmemeye çalıştık. Önce ambulansı aradık. Daha sonra çevrede güvenlik önlemi aldık. Ön tekerleğinin döndüğünü, bu yüzden takla attığını söyledi. Bilinci açık. Belinin sağ tarafında bir ağrı olduğunu söyledi. Şu anda da ambulansı bekliyoruz” dedi. 
Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri, baba Hüseyin Korkmaz ve çevredekilerin tepkisiyle karşılaştı. Yaralı Sefa Korkmaz, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansa kaldırıldı. Baba Hüseyin Korkmaz, oğlunun yanında ambulans ile gitmek istedi. Hüseyin Korkmaz, oğlunun bisikletini bırakacak yer aradı. Bırakmak istediği bir iş yerinden olumsuz yanıt alan Korkmaz, bisikleti başka bir yere bırakıp, ambulansa binerek hastaneye gitti.

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!