Reklam Alanı
Reklam Alanı

BOŞ YOLDA PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLE ÇARPIP TAKLA ATTI; KAZA ANLARI KAMERADA

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Serdar ALTINTEPE / İSTANBUL,(DHA) Esenyurt’ta bir sürücü boş yolda ilerlerken park halindeki başka bir otomobile çarpıp otomobiliyle, takla attı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Kaza saat 17.00’de Esenyurt Aşık Veysel Mahallesi Talatpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. 34 BHP 146 plakalı otomobil sürücüsü, park halinde duran ve içinde 3 yaşındaki oğluyla beraber olan Erdem Özilmen’in 34 UR 8900 plakalı otomobiline çarpıp takla attı. Kaza sonrası takla atan otomobil sürücüsü yara almadan otomobil içinden çıktı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yol ortasında takla atmış halde duran otomobil çevrede bulunanlar tarafından yol kenarına itildi.
Oğluyla birlikte park halinde otomobilin içinde kaza şokunu yaşayan Erdem Özilmen, “Aracım park halindeydi çocuğumla birlikte ekmek almaya geldik. Karşı yönden geldiğini gördüm ama kaçacak pozisyonum yoktu. Gelip sağ taraftan vurdu ve takla attı. Bir anlık olaydı, aracın içinde 3 yaşında oğlum da vardı. Durumumuz iyi, ambulans hemen geldi. Çocuk hafiften dilini ısırmış başka önemli bir şey yok.” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
Kaza anı
Takla atan otomobil
Park halinde duran otomobil
Erdem Özdilmen röportaj

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!