Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bu Kripto Paralar Uluslararası Ödemeleri Büyük Ölçüde Değiştirecek

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Makro yatırım stratejisti Lyn Alden, kripto para birimlerinin önümüzdeki yıllarda uluslararası ödeme sektöründe devrim yaratacağını ifade etti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Alden, gelecekte küresel ödemeler için kullanılacak kripto varlıklarından bazılarının Bitcoin (BTC) ile özel ve halka açık stablecoin’leri içerdiğini söylüyor.

“Uluslararası ödemeler, önümüzdeki on yıllarda, önceki on yıllarda olduğundan çok daha farklı görünecek. Düzenlenmiş stablecoin’ler, denizaşırı stablecoin’ler, merkez bankası dijital para birimleri, BTC vb.”

Makro yatırım stratejisti, Myanmar’da yerel kullanım için resmi para birimi olarak Tether (USDT) stablecoin’i tasarladığına dair yayınlanan haberler hakkında da konuştu:

“Çin medyası, Myanmar hükümetinin artık Çin ile sınır ötesi ticarette yuan kabul edeceğini, Bloomberg ise Myanmar hükümetinin Tether USD’yi kabul edeceğini bildiriyor. Tether, finansal güvenlik sağlamak için kripto para biriminin potansiyellerinin çok ötesine geçiyor.”

Yılın başında Alden, Bitcoin’in Lightning Network’ünün ödeme endüstrisindeki öneminin hafife alındığını söyledi. Lightning Network, Bitcoin blok zincirinin üzerinde, mümkün olandan daha hızlı ve daha ucuz işlemlere olanak sağlayan ikinci katman bir teknolojidir.

“Bence insanlar, Lightning Network’ün önümüzdeki beş yıl içinde ödeme endüstrisi için potansiyel önemi konusunun Merkezefendi escort henüz farkında değil. BTC taban katmanı ücretleri arttıkça Lightning Network daha önemli hale geliyor. Uygulamalar/yardımcı program kritik bir kitleye ulaşmaya başlıyor ve likidite artabilir.”

Kaynak: Coinkolik

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!