Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bursa’da şehitlikte çocukları için dua ettiler

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Derya EVREN-Muammer İRTEM/BURSA, (DHA)- BURSA’da kısıtlamadan muaf tutulan şehit yakınları, Ramazan Bayramı arifesinde şehitlikleri ziyaret etti.  
İçişleri Bakanlığınca yayımlanan genelge ile şehit yakınları arife ve Ramazan Bayramı günlerinde sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutuldu. Genelgenin ardından bugün Bursa’daki şehit yakınları, Pınarbaşı Şehitliği’ni ziyaret etti. Şehitler için dualar okuyan şehit yakınları, mezarları da temizledi.  
Siirt’in Eruh ilçesinde 1994 yılında şehit olan Yılmaz Halis’in babası Mustafa Halis (79), kısıtlamadan muaf tutulduklarını öğrenir öğrenmez şehitliğe geldiklerini ifade ederek, “Oğlum 1994’te şehit oldu. Her bayram geliyoruz. Bu bayram da arife günü geldik bayramlaştık. Annesi ve ağabeyiyle geldik okuduk gidiyoruz. Gelmeden önce 155’i aradım bize serbest olduğunu söylediler” dedi.
Şehit Binbaşı Ufuk Rodoplu’nun annesi Nuriye Rodoplu da hüzünlü bayram geçirdiklerini anlatarak “Baktım izin vermişler bize ben de bayram ziyaretine geldim. Artık halim yok ama oğlumu yalnız bırakmak istemedim. Her bayram geliyorum, arada da geliyorum. Vatan sağ olsun diyoruz. Diyecek başka bir şey yok. Elimizden bir şey gelmiyor. Bu vatan, bu millet ve bizim rahatlığımız için onlar şehit oldu. Biz huzurlu yaşayalım diye” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!